Cautare

4242 de rezultate pentru "adrian anghel" (4.25 secunde)
Mihai Anghel, un fermier care cultiva printre cele mai mari suprafete din tara (25.000 de hectare in Dolj si Olt), spune ca agricultorii sperau de mult timp sa primeasca anumite credite bancare pe baza de certificat de depozit.
Lucian Anghel a mai explicat ca, in acest an, agricultura va avea o contributie usor negativa la formarea produsului intern brut, care este estimat sa scada, potrivit prgonozelor oficiale, cu 8-8,5%.
Cert este ca va naste prin cezariana, iar nasa micutului va fi Monica Anghel. ... Nasa va ramane tot Monica Anghel sau te-ai razgandit? ... Monica Anghel ce zice?
Fundasul Paul Papp a marcat ambele goluri ale tricolorilor, in minutele 74 si 79, la primul meci din cel de-al treilea mandat de selectioner al lui Anghel Iordanescu. ... Anghel Iordanescu.
A fost urmat de Casa Presei cu 8.552 de puncte si de Luminita Anghel cu 7.469 de puncte.
Moartea lui Gyuri Pascu la doar 55 de ani a socat intreaga Romanie Din Revista TEO aflam ca Monica Anghel a declarat la Antena 3 ca divortul de fosta sa sotie l-a afectat pe IOAN GYURI PASCU.
Edificiul a fost construit dupa planurile celebrului arhitect Anghel Saligny. ... Proiectata de ing Anghel Saligny, cladirea aflata la intersectia strazii Atelierelor cu Bulevardul Ferdinand, a fost ridicatra in perioada interbelica de omul de afaceri elen Dalas.
Putini poate dintre noi stiu ca podul de la Cernavoda, care a fost construit de inginerul, profesor la Scoala politehnica, Anghel Saligny, era cel mai lung pod din Europa la vremea respectiva si al patrulea din lume.
Anghel Alexandru, Str. ... Anghel Alexandru, Sos. ... Anghel Moldoveanu, Str. Tudor Gociu, Str. Actiunii, Str. Pogoanele, Str. Luicǎ, Bd. Constantin Brancoveanu, Sos.
Anghel Iordanescu a vorbit despre obiectivele noului selectioner al Romaniei, fiul sau, Edi Iordanescu. La emisiunea Liga Digi Sport, Anghel Iordanescu a declarat ca Edi este constient ca presiunea este mare.
Totodata, Mircea Sandu acuza anumite influente de ordin politic din partea lui Anghel Iordanescu, pentru alegerea fiului sau la carma "tricolorilor".
Mihai Rotaru a tinut sa ii raspunda lui Anghel Iordanescu (72 de ani), dupa ultimele declaratii date de fostul selectioner in legatura cu Universitatea Craiova.
La fel s-a întâmplat si cu numarul milionarilor în dolari din Dolj, care este constant - sapte, considerându-l si pe Adrian Ilie (Top Capital noteaza ca sunt doar sase milionari în dolari în Dolj).
La fel s-a întâmplat si cu numarul milionarilor în dolari din Dolj, care este constant - sapte, considerându-l si pe Adrian Ilie (Top Capital noteaza ca sunt doar sase milionari în dolari în Dolj).
La fel s-a întâmplat si cu numarul milionarilor în dolari din Dolj, care este constant - sapte, considerându-l si pe Adrian Ilie (Top Capital noteaza ca sunt doar sase milionari în dolari în Dolj).
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi. ... Scorul obtinut de Adrian Nastase la Satu Mare, 61%, este cel mai bun din tara, dupa Botosani unde presedintele PSD a fost votat de 68% dintre alegatori.
Cu acelasi prilej, Diaconescu a comentat scandalul mostenirilor controversate ale liderului social-democrat Adrian Nastase ca fiind o problema pentru care seful formatiunii politice de opozitie este de dorit sa-si asume rolul de a o solutiona.
Procurorii au dispus trimiterea în judecata a fostului premier Adrian Nastase, acuzat de dare de mita, si a fostului presedinte al Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor (ONPCSB), Ioan Melinescu, acuzat de luare de mita, divulgare de informatii si sustragere sau distrugere de înscrisuri.O ancheta deranjantaPe baza probelor de la dosar, procurorii anticoruptie au stabilit ca, în cursul lunii noiembrie 2000, Ioan Melinescu, în acea perioada membru al Plenului Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor, l-a contactat prin intermediul lui Ristea Priboi pe deputatul Adrian Nastase, caruia i-a comunicat ca în cadrul institutiei în care îsi desfasura activitatea se afla în lucru, cu propunere de informare a Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, o lucrare având ca obiect depunerea în contul Danei Nastase de la Creditanstalt Austria (în prezent HVB Bank) a sumei de 400.000 de dolari.
Puteti citi in continuare partea a treia a intervicului cu ADRIAN NASTASE, din Evenimentul Zilei. ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase:
Sa fim solidari cu Nastase, chiar daca va fi condamnat Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca partidul trebuie sa fie solidar cu Adrian Nastase in cazul in care va fi condamnat in dosarul "Matusa Tamara" si ca nu e cazul sa i se ceara acestuia autosuspendarea din formatiune.
google-analytics.com